Neem contact met ons op!

Chrysantstraat 165 | Nieuw-Buinen | 0599-657676 | info@sfab.nl

Verzekeringen Deskundig en persoonlijk advies over verzekeringen 

Op het internet zijn er diverse aanbieders en prijsvergelijkers te vinden waar u direct een verzekering bij kunt afsluiten, uiteraard is dit ook bij ons mogelijk.

 

Daarnaast bieden de verzekeringsadviseurs van Scholte Financieel Adviesburo  iets wat heel veel aanbieders en prijsvergelijkers niet doen op internet. Een meerwaarde die wij veel belangrijker vinden dan enkel de meest voordelige maandpremie tonen.

 

Bent u benieuwd wat het is? Het is heel simpel, vanuit ons kantoor in Nieuw Buinen adviseren wij over verzekeringen op een persoonlijke en betrokken manier. Wij kijken voor u welke verzekeringen noodzakelijk zijn, welke verzekering naast een lage maandpremie ook nog goede voorwaarden heeft zodat u bij eventuele schade niet erachter komt dat u jarenlang heel weinig premie voor uiteindelijk niets heeft betaald. U kunt ons altijd bellen met vragen over uw verzekeringspakket, als u hulp nodig heeft bij schade of als er andere vragen of problemen zijn over verzekeringen.

 

De extra service, jarenlange expertise en het persoonlijke advies op maat zorgt er voor dat diverse particulieren uit Assen en omstreken al jarenlang tevreden klanten zijn én blijven. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om daar bij te horen, neem contact met ons op of bekijk hieronder zelf de diverse particuliere verzekeringen die u via onze website kunt afsluiten. 

 

Particuliere verzekeringen afsluiten 

 

- Aansprakelijkheid
- Arbeidsongeschiktheid
- Auto
- Scooter
- Caravan
- Evenementen
- Gezinspakket
- Glas
- Hobby- en sport
- Huisdieren
- Inboedel
- Kampeerauto
- Kostbaarheden
- Mobiele apparatuur
- Motor
- Opstal
- Overlijdensrisico
- Pleziervaartuig
- Rechtsbijstand
- Reis
- Studentenpakket
- Uitvaart

 

 

Wilt u vrijblijvende offerte klik dan hier en u ontvangt een scherpe offerte met uitstekende voorwaarden. Bent u op zoek naar een adviseur voor bedrijfsverzekeringen of ZZP verzekeringen ? Klik op de link contactpagina! zodat wij vrijblijvend contact met u op kunnen nemen.