Neem contact met ons op!

Chrysantstraat 165 | Nieuw-Buinen | 0599-657676 | info@sfab.nl

Wie is SFAB?

Wij zijn uw privé adres voor al uw financiële zaken. Scholte Financieel Adviesburo is een onafhankelijke financieel adviesburo in Nieuw Buinen.

Professioneel, deskundig en onafhankelijk dat zijn de kenmerken van Scholte Financieel Adviesburo met ruime ervaring in zowel particulier als zakelijke markt. De particulier en zakelijke klant kan bij ons terecht voor een objectieve verzekering en-of financieel advies. Een persoonlijke benadering staat hier bij voorop.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in Speciale Hypotheekvormen, zoals grondvermogen, om altijd een passende hypotheek te kunnen aanbieden.
Dit alles vereist veel vakkennis, ervaring en up-todate kennis van de markt. Wij kunnen garanderen dat wij aan deze vereiste voldoen.

 

 

Bert Scholte

Is eigenaar van Scholte Financieel Adviesburo1984 ben ik begonnen bij Van Calcar Assurantiën in Groningen, nadat ik op de MDS mijn assurantie diploma’s had gehaald. Heb daarna bij een aantal grote transportbedrijven gewerkt als verzekering adviseur. Ik heb daardoor de juiste inzicht gekregen hoe de particulier als zakelijke klant graag wilt hoe zijn zaken worden behartigd. In 1988 ben ik overgestapt naar een assurantie kantoor, waar ik al snel door groeide tot allround adviseur en doorstroomde tot filiaalmanager over twee vestigingen.In 2001 heb ik de stap gemaakt naar zelfstandig ondernemer om zo doende mijn eigen visie op het gebied van adviseren op financieel  gebied in de praktijk te brengen.